Onze winkel in de Plantsoenstraat

De Plantsoenstraat is de kleine winkelstraat die de parkeerplaats het Lammetje verbindt met het Willem Eggert Centrum aan de kant van de Hema.

Onze winkel is gezellig ingericht met ruime pasmogelijkheden en een heerlijke tafel met stoelen om even uit te blazen.

De etalage vernieuwen we elke week en geeft u een eerste indruk wat u in onze winkel zult aantreffen.

Bij binnenkomst wordt u zeker verrast door ons leuke aanbod en de gezellige sfeer. Een vaakgehoorde opmerking is dat onze winkel heel betaalbaar is, terwijl het een chique uitstraling heeft.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!

Onze service...

Bij Made@Berbel is de klant nog koning!

We doen al het mogelijke om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt natuurlijk rustig uw eigen gaan gaan, maar als u wilt krijgt u van ons een vakkundig en vooral eerlijk advies.

Een vriendelijk woord en een kopje koffie zijn bij Made@Berbel een normale zaak.

Wij zijn professioneel in het vermaken van de kleding. Dit kan bij ons voor een goede prijs en het is vrij snel klaar (meestal binnen een paar dagen).

De klantenkaart waarmee je spaart voor 20 euro korting is heel erg populair bij onze klanten

Met of zonder aankoop, wij zorgen er voor dat u onze winkel met een glimlach verlaat!


Barbara en Irene van Made@Berbel zijn gek op mode, allebei hebben ze de modevakschool gevolgd en zijn daardoor echte professionals in het modevak!

Zij vinden het belangrijk dat de klanten tevreden zijn en veel plezier hebben van hun nieuwe kleding. Ook houden beiden van een babbeltje op zijn tijd en dat geeft veel gezelligheid!

Goede raad en adviezen over kledingcombinaties, kleuren, vermaken, wassen, strijken, haken, breien, winkelen in Purmerend, je kunt alles aan hun vragen......

U zult onze vakkundige medewerksters zeker waarderen!

Onze service...
Met verstand van zaken!